top of page
Buscar

La llibertat que ens ha donat viatjar amb furgo

Viatgem no per escapar de la vida, sinó perquè la vida no se'ns escapi



Jo, Paula, no volia una furgoneta ni en pintura. Què és això de dormir en un cotxe? Menys mal que Dani va insistir i insistir perquè a hores d'ara li dono les gràcies pel gran descobriment que hem fet. I fins a dia d'avui la furgoneta és la nostra passió, el nostre hobby. La nostra casa sobre rodes. És qui ens porta a llocs increïbles, a nous descobriments, on veus la pura realitat sense filtres, on el més important és veure la mare naturalesa amb els teus propis ulls i no davant d'una pantalla. La llibertat que et dona i la felicitat de poder viatjar on et plau i quan et plau.


Fa 2 anys, per provar si ens agrada el món camper, vam agafar una Volkswagen T4 multivan del 1996. Amb ella vam recórrer tot el País Basc, no ens vam deixar cap racó per visitar. Després, volíem anar cap a Galicia però vam acabar a Portugal. La primera vegada que sortíem del país amb la furgoneta! La sensació de llibertat de poder anar on tu vulguis, la sensació de felicitat… d’anar improvisant mentre viatges i no planejant on aniràs.


Finalment, a finals el 2018 vam vendre la furgoneta per poder comprar-ne una de nova. Però no va ser fins el setembre del 2019 que no va arribar la nostra @Popisvan, una Volkswagen T6 Caravelle.


L’essència de la nostra furgoneta és que l’hem camperitzat nosaltres, l'hem feta nostra, al nostre gust, al gust de Paula i Dani. Encara ens queda una miqueta però poc a poc veiem el final.

Cada cop que pugem a la furgoneta tenim una sensació de felicitat. Potser has tingut un dia dolent però penses “va, agafarem la furgo i ens perdrem por ahí a despejarnos de tot”. El plaer de veure racons on ni t´imaginaries arribar mai, el plaer de visitar altres països i cultures.

Encara queda molt per recórrer, molt per fer i visitar, però ens agrada viure en una gran aventura. Gràcies al mon camper hem descobert coses fantàstiques, però sobretot, gent fantàstica que tenen els mateixos gustos que nosaltres. Aquesta es l’essència del món camper.


El mundo es como un libro, y los que no viajan, sólo leen una página”


Los sueños no están para ser cumplidos. Están para ser vividos”



Paula i Dani

Badalona

@Popisvan

66 visualizaciones1 comentario

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page