top of page
Buscar

La màgia és el camí

Creiem en la màgia que es crea quan fas el que vols amb il·lusió, esforç i empenta.


Màgia és una paraula que ens identifica a les dues, allò que es crea quan compartim moments i experiències en el camí de la vida. El nostre camí, ara, ens porta a fer realitat un somni: Camperitzar la @magic.van. Només hem necessitat un viatge per reafirmar el que ja sabíem. Volíem experimentar aquesta forma de viatjar i, per què no, de viure. Comprar-nos la nostra furgoneta, fer-la amb les nostres pròpies mans, al nostre estil i deixar que mil idees boges, o no, de futur ens passin pel cap. I vosaltres heu sentit algun cop la màgia?



Quan semblava que aquell any ens quedàvem sense vacances, vam comprar uns vols a Eivissa i ens vam endinsar en un nou món. Volíem recórrer tota la illa amb llibertat, així que, vam llogar una camper que ens permetria moure’ns sense problemes. Ens vam enamorar. A la tornada del viatge només podíem pensar en tenir la nostra furgo. Buscar-ne una de segona mà, sense entendre de mecànica, era molt difícil, sort que vam tenir l’ajuda d’un àngel, de professió mecànic, que va fer més fàcil que naixés la màgia en aquest nou camí.

Un cop comprada la furgo, va ser molta la feina a fer en buscar, llegir, preguntar i exprimir el cervell per a saber COM i QUÈ volíem i necessitàvem. I mans a la obra, mesura, treu allò, neteja això i a comprar materials. Si una cosa tenim clara, és l’estil que ens defineix i la fusta és la gran protagonista.

Primeres passes llestes; furgo neta, finestres i claraboia fetes, aïllada, instal·lació elèctrica muntada i preparada per donar-li cara a les parets i fer mobles. Tot el que queda per fer, la cara visible de la màgic, és la part més artesanal i estem segures que serà on més gaudirem.



Encara ens queda molt per fer, tot just comencem l’aventura, però estem gaudint molt del camí i de tot allò que ens trobem en ell. Hem descobert, encara sense haver viatjat amb la màgic, un nou món ple de gent sempre disposada a ajudar-te, a compartir i descobrir-te. Això ens anima encara més a lluitar pel nostre somni.



FERNWEH

Ansia por viajar, ansia, como un impulso

al que hay que dar respuesta.

Algo que crece en el alma, una necesidad.


És més, són cultures, són llocs inhòspits, és mala climatologia, són destins tant diferents que segurament ens facin abandonar la nostra zona de confort.



Alba i Montse

Terrassa

@magic.van

459 visualizaciones7 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page